Protejaţi pasagerii şi vehiculul

Călătoria devine mai confortabilă, geamurile mai sigure şi protejate de vandalism!

Folie LLumar pe metroul din Budapesta

Foliile pentru protecție solară asigură un mediu mai confortabil în timpul călătoriei prin atenuarea senzaţiei de ardere cauzată de soare. Foliile LLumar reduc temperatura interioară din spaţiul destinat pasagerilor, ajută sistemul de aer condiţionat la menţinerea răcorii consumând mai puţină energie.

Folosind foliile de siguranţă LLumar pe geamurile vehiculelor se asigură o călătorie sigură tuturor pasagerilor. În eventualitatea unui accident nu vor exista cioburi împrăştiate care pot răni persoanele din vehicul. Totodată echipa de salvare va putea îndepărta geamul mai uşor, într-o singură bucată, nefiind necesară spargerea ei în bucăţi mici care să cauzeze noi vătămări pasagerilor din interior.

Multe oraşe din lumea toată se confruntă cu problema crescătoare a vandalismului care marchează suprafeţele din sticlă şi nu numai, aflate în locuri publice, folosind mijloace mecanice, acid sau vopsea. Aceste folii special proiectate, aproape invizibile după montaj, asigură o suprafaţă de sacrificiu uşor îndepărtabilă, care va elimina necesitatea de înlocuire a geamului scump. Folia costă cu până la douăzeci de ori mai puţin decât înlocuirea unui singur geam.

Aflaţi mai multe despre randamentul foliilor: Date randament

Avantajele foliei
Control solar şi economie de energie
Comfort şi protecţie UV
Siguranţapasagerilor
Protejaţi vehiculul
Protecţie multifuncţională
Mai multe
In calitate de lider mondial al producătorilor de folii pentru geamuri plane, produsele LLumar au fost alese şi de către societăţile de transport urban din Londra, Berlin, Hannover, Frankfurt precum şi de căile ferate DB (german), DSB (danez), ...

Protecţie multifuncţională

Condiţii de garanţie LLumar

Instalare şi garanţii

Aplicarea foliilor arhitecturale LLumar se face de către parteneri autorizaţi şi specializaţi, produsele beneficiază de garanţia producătorului.

Alte informaţii
Map Pin

Aplicatori de folie în apropierea Dumneavoastră

Echipa experimentată a aplicatorilor LLumar reprezintă garanţia calităţii.

Alte informaţii