LLumar

Asociaţia Europeană a Foliilor pt. Geamuri / EWFA /a fost înfiinţată cu scopul de a reprezenta industria producătoare de folii şi interesele ei. Organizaţia cuprinde producătorii de folii, precum şi marii distribuitori ale acestora. În prezent cinci producători sunt membri EWFA, care sunt reprezentaţi în consiliul de administraţie de către reprezentanţii lor. În afara lor, EWFA are mai mulţi membri asociaţi, printre care şi societatea SolSec SRL ( singurul membru din România).

Scopul primordial al EWFA este promovarea calităţii bune a foliilor, şi prezentarea lor în cadrul cel mai extins pe teritoriul Uniunii Europene. În cadrul acestui proces EWFA lucrează la introducerea şi aprobarea sistemului standardizat al Uniunii Europene . Scopul următor al organizaţiei EWFA este constituirea prevederilor legate de aplicarea foliilor, care aduc dispoziţii severe referitoare la industria foliilor în sensul eliminării foliilor de calitate slabă, aplicarea foliilor în mod iresponsabil sau în cazul accidentelor cauzate de montări neprofesionale.

În momentul de faţă EWFA are relaţii foarte bune cu forurile naţionale competente ale ţărilor membre UE, cu Comitetul European şi cu alte organizaţii UE, precum şi cu Organizaţia Europeană a Comerţului ONU ( UN/ECE).

Pentru informaţii detailate vă rugăm să vizitaţi site-ul EWFA : www.ewfa.org