LLumar

Cu folia împotriva UV se poate încetinii îmbătrânirea

Washington – Fotografia unui şofer de camion în vârstă de 69 de ani, publicată într-o revistă medicală, ilustrează în mod dramatic ce afecţiune poate provoca soarele în exces.

Fotografia publicată în revista New England Journal of Medicine (NEJM) ilustrează în mod elocvent ce afecţiune poate provoca pielii soarele în exces. Cu adevărat surprinzător la această fotografie este faptul că afecţiunea a apărut doar pe o singură parte va feţei, parte care a fost expusă la soare în timpul şofatului.

“ A fost şofer de camioane în mare parte a vieţii şi nu a apelat niciodată la metode de prtecţie solară “ – povesteşte Jennifer Gordon, dermatolog la Universitatea de Nord Vest, relatând acest caz în NJEM.

Razele ultraviolete UVA trec cu uşurinţă prin sticlă, au un efect asupra conjunctivei, colagenului şi a elastinului. “ De aici provine efectul de îmbătrânire: ridurile sunt de fapt diferite depuneri în piele “ – explică specialistul pe portalul LiveScience.

Pacientul din imagine s-a adresat dermatologului deoarece l-au întrebat nepoţii în legătură cu problemele de pe acea parte a feţei. Cancerul de piele nu a apărut la pacient, dar de acum el va merge în mod regulat la control periodic.

Puteţi elimina efectele dăunătoare ale soarelui apelând la protecţia oferită de foliile LLumar.

Foliile LLumar blochează peste 99% din razele UV, existând folii speciale care filtreză aceste raze în proporţie de 99,99%.