LLumar

Fă cunoştinţă cu istoria reprezentanţei LLumar din România!

Reprezentarea pentru România ale foliilor LLumar şi al producătorului Eastman este asigurată de S.C.SolSec SRL. Societatea înfiinţată în anul 2001, pe parcursul anilor a devenit nu doar lider de piaţă ci şi o echipă bine pregătită care asigură şi un suport tehnic ridicat. Pe lângă poziţia noastră de lider de piaţă beneficiem de experienţa şi suportul colegilor care au fost instruiţi şi angajaţi la unitatea de producţie de la Martinsville (SUA) şi de rolul jucat în consiliul director al EWFA de unul dintre asociaţii firmei.

Istoria societăţii noastre:

2001

S-a înfiinţat SOLSEC SRL, distribuitorul exclusiv a foliilor LLumar pentru Romănia. Sediul central s-a deschis la Cluj.

2003

Participăm la Budapesta la primul concurs de aplicat folii pentru montatorii din Sud- Estul Europei unde am obţinut primele trei clasări dintre concurenţii străini prin Salak József, Salak Zoltán şi Salak Ica, locuri care i-au asigurat participarea la CE organizată in Germania.

2005

Cu un lot foarte numeros de montatori participăm la concursul de montat folii pe geamuri auto organizat la Velence (Ungaria) pentru montatorii din Sud - Estul Europei.

2006

Se deschide depozitul propriu din Bucureşti pentru a asigura aprovizionarea mai eficientă a clienţilor din capitală şi a judeţelor învecinate.

2007

Unul dintre asociaţii societăţii noastre a fost ales în consiliul directoral al EWFA ca şi reprezentant al distribuitorilor europeni de folie.
Cu un lot şi mai numeros participăm la cea de a 3-a ediţie a concursului de montat folii organizat la Balatonkenese (Ungaria) unde am obţinut un loc 3 prin Cristian Popa. Această clasare îi asigură participarea la CE organizată în Germania, unde deasemenea este invitată şi dna. Salak Ica la categoria feminină.

2008

Devenim memrii cu drepturi depline a EWFA
Reprezentantul societăţii noastre a fost reales în consiliul directoral al EWFA ca şi reprezentant al distribuitorilor de folii din Europa.