LLumar

Despre producător

Eastman Chemical Company

Foliile LLumar sunt fabricate de către Eastman Chemical Company, o companie înfiinţată de George Eastman în anul 1920, sub denumirea de Eastman Kodak. Eastman produce o gamă largă de materiale avansate şi produse industriale, produse chimice speciale care se regăsesc în milioane de gospodării, şi sunt utilizate zilnic de către oameni.

Eastman deţine una dintre cele mai mari şi integrate centre de producţie a foliilor din lume. Istoria mărcii LLumar începe cu iniţiativa lui Julius Hermes în anul 1956. Considerat părintele PET-ului colorat (polyethylene terephtalate) – polyesterul utilizat la foliile pentru geamuri – el era omul potrivit, cu produsul potrivit, în momentul potrivit pentru a face pasul spre înflorirea industriei din zilele noastre.

Marca LLumar a fost înfiinţată în anul 1977 în Statele Unite ale Americii şi extinsă ulterior pe piaţa mondială.

Suport profesional
Lucrăm direct cu o varietate de designeri, producători şi clienţi pentru a crea produse care îmbunătăţesc eficienţa şi performanţele vitrajelor. Oferim cea mai largă paletă de folii produse în condiţii de clean-room pentru a asigura o calitate optimă. Specialiştii noştri vă pot asista în alegerea foliei optime pentru un anumit vitraj şi vă pot ajuta la calculul economisirii, la recuperarea investiţiei şi la calculul reducerii emisiilor de CO2.

Mulţumită reţelei de aplicatori autorizaţi, putem oferi o instalare profesională pentru orice produs LLumar.