LLumar

Detail Protekt Cars SRL

partner-LLumar-logo
Detail Protekt Cars SRL
Adresa: 52164 Bucureşti sector 5, Str. Veseliei nr.3-5/A

Folii auto – Atelier autorizat R.A.R

Detail Protekt – Partener Premium LLumar monteaza doar folii auto autorizate din gamele Premium LATI Ceramic, ATR Titanium si PPF Platinum pt protectie maxima a masinii tale. Beneficiaza de un montaj ireprosabil de catre cei mai experimentati aplicatori din Bucuresti, inr-un atelier autorizat R.A.R. nr 539
Ne putem mandri ca suntem castigatorii locului 3 pe Europa de S-E la ultimul concurs de aplicare folie auto organizat de LLumar la Budapesta.

 

Folie protectie vopsea

LLumar Platinum este o folie auto anticriblura de 200µ ce protejeaza si nu permite pietrelor sa deterioreze vopseaua masinii. Foliile auto de protectie din uretan sunt 100% transparente sau mate, un produs foarte elastic si rezistent, aproape impenetrabil, cu o claritate optica excelenta.
LLumar Platinum Paint Protection Film cu Self-Healing face parte din gama Premium si se aplica doar de catre cei mai experimentati in acest domeniu in atelierul Detail Protekt din Bucuresti.

 

Folie geamuri cladiri

Detail Protekt va oferă o gamă largă de folii cladiri LLumar pentru geamurile caselor, apartamentelor și clădirilor comerciale, adaptate la confortul fiecaruia dintre dvs. Va vom pune la dispozitie toate cunostintele noastre acumulate timp de 17 ani pentru ca dvs sa luati cea mai buna decizie in alegerea unei folii solare, antiefractie sau decorative pentru geamurile locuintei.

Detail Protekt Cars srl

str Veseliei nr 3-5 sector 5 Bucuresti
0728 75 99 66
0763 75 99 66
detailprotekt@gmail.com
www.detailprotekt.ro

Hartă