LLumar

Protejaţi-vă împotriva desenelor grafitti

Reduce costurile îndepărtării grafittiurilor!

Multe oraşe în toată lumea se confruntă cu problema crescătoare a vandalismului care marchează suprafeţele din sticlă şi nu numai, care se află în locuri publice, folosind mijloace mecanice, acid sau vopsea.

Foliile LLumar anti-grafitti reprezintă o soluţie efectivă pentru aceste pagube. Aceste folii oferă o protecţie invizibilă suprafeţelor din sticlă, se pot îndepărta uşor, nefiind nevoie înlocuirea sticlei scumpe. Înlocuirea sticlei poate fi mai scumpă cu până la de douăzeci de ori.

Fiind aplicate pe sticlă, oglindă sau structuri metalice, în autobuze, centre comerciale sau la metrou, aplicarea şi schimbarea foliei este simplă în comparaţie cu sticla. Folia marcată sau zgâriată se poate îndepărta fără deteriorarea sticlei şi înlocuită cu una nouă. Simplu îndepărtaţi sau curăţaţi folia marcată. În cazul utilizării vopselei sau a unui marker, desenul nu aderă pe suprafaţa foliei, iar eventualele urme se pot îndepărta uşor.

Economisire de energie, creşterea senzaţiei de confort, protecţie împotriva desenelor graffiti, îmbunătăţirea condiţiilor de lucru, decorare şi design, protecţie împotriva cioburilor – LLumar oferă protecţie eficientă.

Avantajele foliilor arhitecturale