LLumar

Folie de secutritate împotriva efracţiei

Foliile de siguranţă LLumar reţin cioburile în caz de accident, atac violent sau explozie.

Ameninţările de siguranţă pentru clădirea Dumneavoastră au multe forme, de la dezastre naturale la situaţii de urgenţă, furt şi vandalism.

Foliile de siguranţă LLumar pot juca un rol important în prima linie defensivă. Acestea asigură o barieră care în cazul unui impact menţine sticla într-o singură bucată. Ajută la reducerea problemelor de siguranţă şi a pagubelor cauzate de spargerea sticlei.

Când o sticlă neprotejată se sparge, rezultă în cioburi periculoase care pot cauza răni serioase, expunând ocupanţii clădirii la diferite riscuri.

Cu foliile de siguranţă LLumar, sticla geamului rămâne în rama ei, chiar dacă este spartă. La impact, folia împiedică împrăştierea cioburilor, oferind protecţie persoanelor aflate în interior. Prin fortificarea geamurilor unei clădiri cu folii de siguranţă, orice încercare de a sparge sticla este semnificativ îngreunată, ceea ce poate duce la stoparea sau reducerea ameninţărilor de siguranţă.

Foliile de siguranţă LLumar îndeplinesc cerinţele Directivei Comisiei Europene 89/654/EEC referitoare la siguranţa locurilor de muncă, respectiv a părţilor relevante din standardul BRC Global Food.

Foliile de siguranţă LLumar oferă soluţii pentru îndeplinirea cerinţelor referitoare la siguranţa locurilor de muncă, a unităţilor de învăţământ şi a instituţiilor publice.

Economisire de energie, creşterea senzaţiei de confort, protecţie împotriva desenelor graffiti, îmbunătăţirea condiţiilor de lucru, decorare şi design, protecţie împotriva cioburilor – LLumar oferă protecţie eficientă.

Alte avantaje care se pot obţine prin aplicarea foliilor arhitecturale