LLumar

Reducerea luminii orbitoare şi a temperaturii pentru un mediu de lucru mai plăcut

Creşte-ţi confortul şi productivitatea cu ajutorul foliilor LLumar!

Aplicarea foliei pe geamuri poate fi o soluţie eficientă pentru creşterea confortului pentru ocupanţii unei clădiri. Studiile au arătat că în cazul temperaturilor mai ridicate din birouri, 80% dintre angajaţi au avut probleme de concentrare. Două treimi dintre ei au avut nevoie cu 25% mai mult timp pentru executarea sarcinilor obişnuite.

Vitrajele cu folie LLumar pe lângă reducerea temperaturii, filtrează şi lumina orbitoare eliminând necesitatea rulourilor sau a altor mijloace de umbrire. Astfel se reduce timpul utilizării iluminatului artificial, se reduc cheltuielile cu energia şi ocupanţii clădirii vor avea vizibilitate spre exterior.

Comparând posibilităţile de economisire a energiei, aplicarea foliei arhitecturale reprezintă o fracţiune din cheltuielile cauzate de schimbarea vitrajelor sau a îmbunătăţirii sistemului de climatizare.

O clădire îmbunătăţită cu folie arhitecturală poate fi un atu important în atragerea unor chiriaşi premium, acestea fiind dovada mentalităţii ecologice a proprietarului.

Economisire de energie, creşterea senzaţiei de confort, protecţie împotriva desenelor graffiti, îmbunătăţirea condiţiilor de lucru, decorare şi design, protecţie împotriva cioburilor – LLumar oferă protecţie eficientă.

Alte avantaje care se pot obţine prin aplicarea foliilor arhitecturale