Reducerea luminii orbitoare şi a temperaturii pentru un mediu de lucru mai plăcut

Creşte-ţi confortul şi productivitatea cu ajutorul foliilor LLumar!

Mediu de lucru performant şi productiv prin folii arhitecturale

Aplicarea foliei pe geamuri poate fi o soluţie eficientă pentru creşterea confortului pentru ocupanţii unei clădiri. Studiile au arătat că în cazul temperaturilor mai ridicate din birouri, 80% dintre angajaţi au avut probleme de concentrare. Două treimi dintre ei au avut nevoie cu 25% mai mult timp pentru executarea sarcinilor obişnuite.

Vitrajele cu folie LLumar pe lângă reducerea temperaturii, filtrează şi lumina orbitoare eliminând necesitatea rulourilor sau a altor mijloace de umbrire. Astfel se reduce timpul utilizării iluminatului artificial, se reduc cheltuielile cu energia şi ocupanţii clădirii vor avea vizibilitate spre exterior.

Comparând posibilităţile de economisire a energiei, aplicarea foliei arhitecturale reprezintă o fracţiune din cheltuielile cauzate de schimbarea vitrajelor sau a îmbunătăţirii sistemului de climatizare.

O clădire îmbunătăţită cu folie arhitecturală poate fi un atu important în atragerea unor chiriaşi premium, acestea fiind dovada mentalităţii ecologice a proprietarului.

Economisire de energie, creşterea senzaţiei de confort, protecţie împotriva desenelor graffiti, îmbunătăţirea condiţiilor de lucru, decorare şi design, protecţie împotriva cioburilor - LLumar oferă protecţie eficientă.

Alte avantaje care se pot obţine prin aplicarea foliilor arhitecturale

Condiţii de garanţie LLumar

Instalare şi garanţii

Aplicarea foliilor arhitecturale LLumar se face de către parteneri autorizaţi şi specializaţi, produsele beneficiază de garanţia producătorului.

Alte informaţii
Studii de caz şi referinţe
Map Pin

Aplicatori de folie în apropierea Dumneavoastră

Echipa experimentată a aplicatorilor LLumar reprezintă garanţia calităţii.

Alte informaţii