LLumar

LLumar reduce costurile energiei cu până la 15%

Economii semnificative. Recuperare rapidă. Investiţie inteligentă.

Clădirea dumneavoastră este eficientă energetic?

Folia LLumar pentru economisirea energiei poate intensifica performanţa aproape oricărui vitraj, reducând semnificativ consumul de energie. Auditurile energetice profesionale estimează că noile clădiri dotate cu folii LLumar pot realiza anual o economie de energie de aproximativ 15% prin îmbunătăţirea eficienţei sistemului de aer condiţionat, reducerea emisiilor de CO2 şi o recuperare a investiţiei în trei ani.

Pe lângă faptul că 75% a geamurilor nu sunt eficiente energetic, o treime din costurile necesare climatizării clădirilor sunt cauzate de căldura care pătrunde prin geamuri. LLumar vă oferă în mod exclusiv un Proces de Audit Energetic care utilizează analiza larg acceptată DOE-2 pentru a afla cum poate folia LLumar economisi energia, respectiv în cât timp se recuperează investiţia. Procesul de Audit Energetic LLumar este singurul mijloc din industrie care a fost verificată independent de către unul dintre cele mai mari companii de servicii energetice.

Economisire de energie, creşterea senzaţiei de confort, protecţie împotriva desenelor graffiti, îmbunătăţirea condiţiilor de lucru, decorare şi design, protecţie împotriva cioburilor – LLumar oferă protecţie eficientă.

Alte avantaje ale aplicării foliilor