LLumar reduce costurile energiei cu până la 15%

Economii semnificative. Recuperare rapidă. Investiţie inteligentă.

Creşterea eficienţei energetice cu folii arhitecturale

Clădirea dumneavoastră este eficientă energetic?

Folia LLumar pentru economisirea energiei poate intensifica performanţa aproape oricărui vitraj, reducând semnificativ consumul de energie. Auditurile energetice profesionale estimează că noile clădiri dotate cu folii LLumar pot realiza anual o economie de energie de aproximativ 15% prin îmbunătăţirea eficienţei sistemului de aer condiţionat, reducerea emisiilor de CO2 şi o recuperare a investiţiei în trei ani.

Pe lângă faptul că 75% a geamurilor nu sunt eficiente energetic, o treime din costurile necesare climatizării clădirilor sunt cauzate de căldura care pătrunde prin geamuri. LLumar vă oferă în mod exclusiv un Proces de Audit Energetic care utilizează analiza larg acceptată DOE-2 pentru a afla cum poate folia LLumar economisi energia, respectiv în cât timp se recuperează investiţia. Procesul de Audit Energetic LLumar este singurul mijloc din industrie care a fost verificată independent de către unul dintre cele mai mari companii de servicii energetice.

Economisire de energie, creşterea senzaţiei de confort, protecţie împotriva desenelor graffiti, îmbunătăţirea condiţiilor de lucru, decorare şi design, protecţie împotriva cioburilor - LLumar oferă protecţie eficientă.

Alte avantaje ale aplicării foliilor

Condiţii de garanţie LLumar

Instalare şi garanţii

Aplicarea foliilor arhitecturale LLumar se face de către parteneri autorizaţi şi specializaţi, produsele beneficiază de garanţia producătorului.

Alte informaţii
Studii de caz şi referinţe
Map Pin

Aplicatori de folie în apropierea Dumneavoastră

Echipa experimentată a aplicatorilor LLumar reprezintă garanţia calităţii.

Alte informaţii