LLumar

Decorare şi intimitate

Stil şi protecţie cu foliile decorative LLumar

Foliile oglindă “One way” şi cele translucente oferă posibilitatea acoperirii unor mari suprafeţe vitrate împotriva privilor indiscrete. Creşterea continuă a utilizării partiţiilor din sticlă în birouri şi locuri de muncă a dus la cerere mare de folii pentru intimitate şi pentru spaţiu privat. Această cerinţă poate fi uşor îndeplinită prin utilizarea unuia dintre foliile decorative LLumar.

Durabilă, dar totuşi uşor de îndepărtabilă, poate fi o soluţie de lungă durată sau un update temporar. Această linie de peste 50 de tipuri de folii decorative au fost atent create pentru a antrena ideile şi imaginaţia în funcţie de ceea ce vrem să obţinem: o atmosferă sau o funcţiune.

Foliile decorative LLumar asigură toate performanţele pozitive pe care le aşteptaţi de la suprafeţele sablate cu o extra abilitate de curăţare şi înlocuire uşoară. Foliile decorative pot fi utilizate pentru a crea logo-uri sau elemente unice de design.

Redefiniţi-vă decoraţiile. Foliile decorative LLumar ajută la personalizarea mediului de lucru. Discret sau strident, limita este numai imaginaţia Dumneavoastră. Încercaţi configuratorul interactiv pentru foliile decorative!

Start

Avantajele foliilor arhitecturale