Folii auto împotriva razelor UV dăunătoare

Foliile auto LLumar filtrează razele dăunătoare UV, ajutând în prevenirea cancerului de piele.

Protecţie UV cu folie auto

Ştiaţi că la acele persoane care conduc mult,apariţia cancerului de piele pe partea stângă este mult mai ridicată?

Un fapt la care puţini se gândesc: Se întâmplă rar să ne ardem pielea prin geamurile maşinii, însă razele UVA responsabile de apariţia cancerului de piele şi de îmbătrânirea pielii ajung fără probleme la noi.

Daunele cauzate de razele UVA se cumulează deoarece ele pătrund în straturile mai adânci, astfel cauzează îmbtrânirea pielii şi apare cancerul de piele fără să dea vre-un semn vizibil. Studiile au demonstrat că la acele persoane care conduc mult, apariţia cancerului de piele este mai probabilă pe partea stângă a corpului, deoarece este mai expusă razelor UV chiar şi prin geamul maşinii.

De ce să riscaţi când vă puteţi proteja foarte ușor? Foliile auto LLumar blochează peste 99% din razele UV. Din acest motiv ele sunt recomandate de către Fundaţia Americană a Cancerului de Piele şi de către Fundaţia Britanică a Pielii ca şi unelte eficiente de prevenire .

Logo Skin Cancer Foundation
Logo Skin Cancer Foundation

Aflaţi mai multe despre cum vă puteţi proteja împotriva razelor UV cu ajutorul foliilor auto LLumar.

Măsurătorile au demonstrat că geamurile colorate de fabrică nu protejează mai mult împotriva razelor UV decât geamurile clare.

Alte avantaje oferite de foliile auto

Condiţii de garanţie LLumar

Instalare şi garanţii

Aplicarea foliilor arhitecturale LLumar se face de către parteneri autorizaţi şi specializaţi, produsele beneficiază de garanţia producătorului.

Alte informaţii
Map Pin

Aplicatori de folie în apropierea Dumneavoastră

Echipa experimentată a aplicatorilor LLumar reprezintă garanţia calităţii.

Alte informaţii
Legislaţia referitoare la folia auto

Reglementări privind aplicarea foliilor auto

Utilizarea foliilor auto este reglementată la nivel internaţional. Fă cunoştinţă cu reglementările de referinţă şi cu posibilitaţile de aplicare legală a foliilor auto!

Alte informaţii