De ce să permiţi căldurii sau luminii orbitoare să-ţi strice călătoria?

Viitorul tău voiaj devine mai confortabil cu ajutorul foliilor auto LLumar!

Protejează-i pe cei dragi împotriva căldurii cu foliile auto

Nu este un secret că interiorul maşinii se poate încălzi considerabil, dar există soluţie!

Vara se pare că nu avem scăpare de razele solare nici măcar în interiorul maşinii. Cum pornim la drum, pornim şi climatizarea care va funcţiona la maxim, lumina orbitoare va fi extrem de deranjantă, chiar şi pe timp de iarnă.

Foliile LLumar pot soluţiona aceste probleme. Pot reduce temperatura interioară chiar şi cu 16°C. Foliile auto LLumar filtrează 99% din razele UV, reducând decolorarea interiorului maşinii şi riscul apariţiei bolilor, cum ar fi cancerul de piele. Foliile auto colorate reduc lumina orbitoare și previn obosirea ochilor.

Puteţi alege din oferta foliilor auto LLumar, diferite nuanţe, de la cele mai închise care oferă intimitate până la cele aproape invizibile, care respectă legislaţia și se pot aplica şi pe geamurile laterale faţă. Călătoria devine mai confortabilă cu ajutorul foliilor auto LLumar! Foliile LLumar sunt produse recunoscute de către Fundaţia Americană a Cancerului de Piele şi de către Fundaţia Britanică a Pielii.

Logo Skin Cancer Foundation
Logo Skin Cancer Foundation

Foliile auto LLumar reduc semnificativ temperatura din habitaclu asigurând o călătorie plăcută şi reducerea sarcinii sistemului de climatizare.

Alte avantaje oferite de foliile auto

Condiţii de garanţie LLumar

Instalare şi garanţii

Aplicarea foliilor arhitecturale LLumar se face de către parteneri autorizaţi şi specializaţi, produsele beneficiază de garanţia producătorului.

Alte informaţii
Map Pin

Aplicatori de folie în apropierea Dumneavoastră

Echipa experimentată a aplicatorilor LLumar reprezintă garanţia calităţii.

Alte informaţii
Legislaţia referitoare la folia auto

Reglementări privind aplicarea foliilor auto

Utilizarea foliilor auto este reglementată la nivel internaţional. Fă cunoştinţă cu reglementările de referinţă şi cu posibilitaţile de aplicare legală a foliilor auto!

Alte informaţii