LLumar

Protecţie UV pentru căminul tău

Foliile LLumar cu protecţie UV, ajută la prevenirea daunelor cauzate de razele solare.

Cu foliile LLumar protejăm atât mobilierul şi obiectele casnice, cât şi sănătatea.

Lumina care trece prin geamurile ne-înfoliate poate să decoloreze materialele textile, mobilierul sau obiectele de artă. Blocând peste 99% din razele UV, foliile LLumar protejează prin încetinirea proceselor de decolorare.

Razele UVA trec prin geamurile obişnuite, cauzează pagube obiectelor expuse, ochiului uman, duce la îmbătrânirea pielii sau poate cauza chiar şi cancer de piele. Foliile de protecţie UV LLumar sunt destinate filtrării razelor periculoase ale UV-ului. Datorită grosimii de ordinul micronilor şi a transparenţei excelente, foliile asigură o vizibilitate plăcută fără a permite pătrunderea razelor dăunătoare ale UV.

Foliile LLumar pentru protecţie UV sunt recomandate şi de către dermatologi ca un produs pentru prevenirea bolilor de piele, a cancerului de piele sau în caz de sensibilitate solară. Ele sunt recomandate de către Fundaţia cancerului de Piele şi de către Fundaţia Britanică a Pielii. În Ungaria Universitatea din Szeged a efectuat măsurători pentru dovedirea protecţiei eficiente a foliilor de pretecţie UV LLumar.

Foliile LLumar ajută la reducerea temperaturii locuinţei, reduc lumina orbitoare şi asigură protecţie familiei Dumneavoastră împotriva razelor dăunătoare UV sau în caz de spargere reţine cioburile de sticlă.

Alte avantaje oferite de foliile arhitecturale